Volmaakt kopje koffie voor op kantoor

 in Product nieuws

“Met één druk op de knop krijgt iedere gebruiker een barista-waardige kop koffie,” zegt Pol Morssink, salesmanager professional products van JURA Professional. “We merken dat werknemers, maar ook klanten, op werk steeds vaker de koffiekwaliteit verwachten die zij ook in de horeca krijgen.” Met de introductie van de JURA koffiemachine GIGA X3 gaan we deze wens nu weer waarmaken, aldus Pol Morssink.

De nieuwe GIGA X3 combineert alle populaire koffierecepten met een gemiddelde capaciteit van 120 kopjes per dag. De koffiemachines voldoen aan de meest moderne manier van koffiezetten, zoals bij de ‘Flat White’. Morssink: “Bij de ‘Flat White’ krijg je eerst een dubbele espresso en daarna het schuim.” Zo blijft JURA Professional continu bezig om koffiezetten én –drinken te verbeteren.

Eenvoudig in onderhoud
Met de GIGA X3 vervult JURA Professional niet alleen het verlangen van de koffiedrinker, maar ook die van de facilitair manager. De koffiemachine is scherp geprijsd, en kan eenvoudig en snel veel verse kopjes koffie bereiden. Ook aan het dagelijks onderhoud is gedacht. Door middel van een geïntegreerd reinigingsprogramma is het onderhoud aan de koffiemachine zeer gering, met slechts 1 druk op de knop wordt het programma gestart. De grote watertank en dito bonenreservoir zorgen ervoor dat je bijna nooit meer tevergeefs naar de koffiemachine loopt, omdat die ‘tijdelijk buiten gebruik’ is. Verdere productspecificaties informatie zijn te vinden op de productpagina van de GIGA X3.

Recent Posts