Referenties

De koffie- en espressomachines van JURA Professional komt u overal tegen. In restaurants, hotels en lunchrooms, in grote en kleine kantoren, in winkels en in showrooms.

Koffie is een heel belangrijk onderdeel van de formule van SPAR University

SPAR University heeft diverse winkels bij universiteiten en hogescholen in Nederland. SPAR University heeft gekozen voor JURA Professional vanwege de prijs-kwaliteitverhouding, de uitstekende koffie, vrije keuze qua bonen en de goede service. “Onze koffie wordt ook wel ‘SPARbucks’ genoemd door onze klanten”.

Internetbureau Q42 over JURA Professional

Q42 geniet van de koffiemachine van JURA Professional. De “barista’s” van het bedrijf hebben zorgvuldig gekozen voor een JURA Professional koffiemachine. Heerlijke koffie en waarbij de bonen zelf gekozen worden. Gebruiksvriendelijk en weinig onderhoud. “Klanten komen zelfs langs voor alleen een kopje koffie.”

Q42 is een strategisch internetbureau die websites, apps en Internet Of Things-oplossingen (IoT) ontwikkelt voor de zakelijke markt.

The Society Shop

The Society Shop levert maatwerk topkwaliteit herenmode in het hoogwaardig segment. Met altijd een passend advies en uitgebreide aandacht voor de klant zorgt The Society Shop voor nét dat stapje extra. Het DNA van The Society Shop en JURA Professional zijn dan ook flink in elkaar verweven. JURA levert koffiemachines en uitgebreide service voor alle vestigingen van The Society Shop in Nederland. Bekijk de referentie van The Society Shop.

jura-giant-fietsen

Giant Fietsen

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelde Giant ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. Giant wilde fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en GIANT zag een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie.

JURA levert als partner sinds 2011 espresso apparaten ten behoeve van de GIANT Stores. Alle nieuwe GIANT stores worden voorzien van een JURA XF50.

Shoeby Fashion

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. Shoeby combineert sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties. Het één op één contact met klanten is voor Shoeby van essentieel belang. Daarom voorziet JURA reeds sinds 2010 de Lakeside en Shoeby XL winkels van een JURA XS9 Classic met Cool Control, zodat de bezoekers tijdens het winkelen kunnen genieten van een heerlijke cappuccino of latte macchiato. JURA Professional service verzorgt hier de installatie in de winkels.

jura-shoeby
jura-eyewish

Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft ruim 200 optiekzaken in heel Nederland. Met meer dan 900 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel. JURA voorziet reeds sinds 2009 alle 200 Eyewish optiekzaken van een prachtige Platina Xs95 met Cool Control, zodat Eyewish klanten, tijdens het passen en aanmeten van een nieuwe bril, kunnen genieten van een heerlijke Cappucino of Latte Macchiato. Eyewish kiest voor de Xs95, aangezien de Platina kleur en het fantastische zwitserse design naadloos aansloot in de winkelformule. JURA Professional service garandeert reeds sinds jaren naar volle tevredenheid de optimale werking van de door JURA geleverde apparatuur bij Eyewish.

Pensioenfonds Horeca en Catering

Pensioenfonds Horeca & Catering is een bedrijfstakpensioenfonds en is er voor alle werknemers in de bedrijfstakken horeca en catering.

Met de verhuizing in 2013 naar het pand op de Houtsingel 25, te Zoetermeer, heeft PHENC voor de ultieme koffie oplossing van JURA gekozen. Met een dubbele GIGA X8c opstelling per verdieping en een JURA XJ9 voor de decentrale vergaderlocatie, zijn alle medewerkers en gasten van PHENC dagelijks verzekerd van de beste koffie producten. JURA Professional service realiseerde de installatie van de apparaten in de pantry’s en verzorgt het onderhoud.

jura-pensioenfondshorecatering
jura-spar-supermarkt
jura-avro-kro-ncrv
hotelspecials-275x155
jura-eijerkamp
jura-ekoplaza-supermarkten
jura-lake-side
gemeente_barendrecht-275x155
gemeente_wageningen-275x155
jura-schaap-citroen
jura-schoonenberg-hoorcomfort-2
jura-the-society-shop-amsterdam
galapagos-275x155
jura-anna-van-toor_2
museum_de_lakenhal-275x155
pds-275x155
jura-chateraise
jura-alp-invest
jura-bij-audi-nederland
jura-pon-nederland
jura-elzen-kliniek
gemeente_zoetermeer-275x155
jura-greenpeace-nederland
suitsupply-275x155
jura-interxixon-carrier
jura-powerhouse
jura-bij-gemeente-enschede
jura-en-chipsoft
jura-spar-university-250x141
jura-hampshire-hotels