JURA Professional op uw business event

Op diverse zakelijke evenementen kunt u koffie proeven die is bereid met een koffiemachine van JURA Professional. Bijvoorbeeld op het AFAS Tennis Toernooi en het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam.

Informatie aanvragen
Wilt u uw gasten op uw evenement ook laten genieten van een espresso of cappuccino van absolute barista kwaliteit? Neem contact op met uw JURA Professional. Bel 079 33 00 796 of stuur een email naar info@juraprofessional.nl

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2017

Dit jaar is JURA Professional aanwezig op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Kom langs op Professional beursstand en laat u bijpraten over de facilitaire ontwikkelingen op koffiegebied. Voor meer informatie over het evenement kijkt u op vakbeursfacilitair.nl.

HORECAVA 2017

Als vast gezicht aanwezig op Horecava 2017 met de JURA Professional stand. Tijdens de beurs in de Amsterdam RAI, van 9 tot en met 12 januari, presenteert JURA Professional haar collectie en ideeën voor 2017. Voor meer informatie over het evenement kijkt u op horecava.nl.

ABN AMRO World Tennis Tournament 2016

Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament 2016 van 8 t/m 14 februari, kunnen meer dan 45.000 zakelijke bezoekers genieten van heerlijke verse koffie uit JURA Professional koffiemachines. JURA Professional heeft een schitterende Coffeebar in “The Club” (VIP-dorp) naast de zakelijke informatiebalie.

HORECAVA 2016

JURA Professional is, zoals ieder jaar, weer aanwezig tijdens de HORECAVA 2016 van 11 t/m 14 januari. Het brede én complete JURA Professional assortiment wordt gepresenteerd aan de bezoekers van HORECAVA. U kunt ons bezoeken op de JURA Professional stand (Stand 11.511) in de RAI in Amsterdam. Een heerlijke koffie wordt vers voor u bereid.

jura-horecava-2015

HORECAVA 2015

Ook in 2015 is JURA Professional aanwezig op de vakbeurs HORECAVA. Vanaf 12 tot en met 15 januari bent u van harte welkom om de JURA Professional stand (Stand 11.511) te bezoeken in de RAI in Amsterdam. Voor meer informatie over het evenement verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Gastronomie 2014

JURA Professional is aanwezig op het culinaire vakevenement Gastronomie 2014, op maandag 10 en dinsdag 11 november in de Jaarsbeurs Utrecht. Tijdens het evenement zal JURA Professional als standhouder deelnemen aan het uitgebreide en spraakmakende programma. Meer informatie het evenement is te vinden op deze website.

jura-evenement-gastronomie-2014
jura-evenement-horecafair-2014

HorecaFair

De vakbeurs HorecaFair wordt dit jaar op 3, 4 en 5 november gehouden te Emmeloord. JURA Professional zal als standhouder deelnemen aan dit evenement, waar o.a. kookwedstrijden worden gehouden, demonstraties en workshops worden gegeven én tientallen standhouders te bezoeken zullen zijn. Kijk op deze website voor meer informatie over het evenement en bezoekersregistratie.

AFAS Tennis Toernooi

JURA Professional verzorgde tijdens de 12e AFAS Tennis Classics in het VIP-dorp alle koffiemachines voor de hospitality van AFAS. De GIGA X7- en X9 werden hier aan de zakelijke markt gepresenteerd. Deze koffiemachines zijn uitermate geschikt voor het serveren van veel verse kopjes koffie, van gemalen koffiebonen met verse melk, precies zoals een gediplomeerde barista dat doet. Zo’n 10.000 zakelijke bezoekers hebben heerlijk kunnen genieten van een kopje koffie van JURA Professional koffiemachines.

horecava

JURA op Horecava Beurs 2014

2014 begint voortvarend met de professionele vakbeurs Horecava. Professionals van de foodservice industrie worden hier op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. JURA Professional presenteert haar zakelijke koffiemachine assortiment aan de bezoekers van de Horecava. Met het (beurs)thema ”iedereen barista” laat JURA bezoekers zien dat met één druk op de knop, iedereen een kopje koffie kan zetten van barista kwaliteit met een JURA Professional machine.

Outdoor Gelderland

JURA Professional verzorgt diverse koffiemachine oplossingen voor het evenement Outdoor Gelderland. Dit zesdaagse evenement, dat ieder jaar wordt gegeven op het nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem, bestaat ieder jaar uit een mix van paardensport, winkelen, gezelligheid én eten & drinken.

jura-event-outdoor-gelderland
jura-evenement-tennis-rosmalen

Topshelf Open Tennis

Ook in 2014 is JURA Professional aanwezig op het Top Shelf Championship tennistoernooi. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op de grasvelden van Autotron Rosmalen. JURA Professional voorziet het evenement van koffiemachines uit de GIGA Professional lijn.