Professionele koffiemachines

JURA Professional biedt hoogwaardige koffie- en espressomachines van Zwitserse topkwaliteit. Een uitgebreid assortiment speciaal voor kleinschalige horecagelegenheden, winkels, showrooms en op kantoor. Met een druk op de knop bereidt u het perfecte kopje koffie in elke gewenste smaak.

welke-koffie

Welke koffie kiest u?

Een koffie- of espressomachine uit een JURA Professional Koffiemachine is de beste keus voor bedrijven waar kwaliteit en persoonlijke service voorop staan. Want de innovatieve technologieën van JURA Professional staan garant voor de perfecte koffiebeleving.

Met een JURA Professional koffie- of espressomachine genieten uw gasten, klanten en medewerkers elke dag van de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten. En dat zullen ze zeker waarderen. Van een pittige ristretto, een romige cappuccino of een volle café crème tot een echte Italiaanse latte macchiato of vertrouwde koffie verkeerd. Koffie die wordt gezet van vers gemalen koffiebonen en met verse melk, precies zoals een gediplomeerde barista dat doet.

Welke koffievolautomaat kiest u?

De professionele machines uit JURA Professional zijn zo ontworpen dat iedereen ze gemakkelijk kan bedienen. Voor u als ondernemer is dat een zorg minder. De eenvoudige toetsen op de kleurendisplay wijzen vanzelf de weg. Uw favoriete kopje koffie is zo klaar.

gebruiksvriendelijke-machines
swiss-made

Zwitsers design

Omdat uw koffiemachine meestal in het zicht staat in het bedrijf, is er veel aandacht gegeven aan de vormgeving van de JURA Professional koffiemachines. Het luxe Zwitserse design benadrukt uw goede smaak en past bij de uitstekende kwaliteit koffie. JURA Professional heeft vele internationaal gerenommeerde prijzen gewonnen met haar unieke ontwerpen.

Uitstekende service

Met een koffiemachine van JURA Professional haalt u topkwaliteit in huis. En daarmee bent u verzekerd van uitstekende onderhoudsservice. Zo kan iedereen altijd onbezorgd genieten van de lekkerste koffie.

premium-service
bonen

Vrije keuze koffiebonen

De JURA Professional koffiemachines bereiden koffie met verse koffiebonen. Bent u gewend aan een bepaalde soort koffie? Geen probleem, u bent vrij in het kiezen van uw koffieboon naar eigen smaak. Uiteraard kan uw JURA adviseur u daarbij helpen. U hoeft dus geen contract hiervoor af te sluiten.

Duurzaam en milieubewust

De koffie- en espressomachines van JURA Professional zijn zo ontwikkeld dat ze jaren meegaan. Ze zijn duurzaam en bieden de mogelijkheid te kiezen voor grote verpakkingen verse koffiebonen. Zo heeft u minder afval.

Dankzij technologische innovaties zijn ze ook bijzonder efficiënt met energie. Met de Energie Spaar Modus kan bijvoorbeeld tot wel 40% energie worden bespaard. Ook de automatisch uitschakelen-module en de gepatenteerde Zero-Energy switch voorkomen overbodig energieverbruik.

duurzaam
jura

Over het bedrijf JURA

Het traditioneel Zwitserse merk JURA (sinds 1931) opereert wereldwijd. Als pionier begon JURA al in 1986 met de ontwikkeling van volautomatische espresso- en koffiemachines. Door al haar kennis van de modernste technologieën en jarenlange ervaring is JURA tegenwoordig een belangrijke producent van professionele koffieapparatuur. Zowel bedrijven in de horeca, industriële bedrijven en winkels als kantoren zijn trouw aan het merk.